Nejnovější recenze ze sekce Elektrocentrály
- ok
- Chytrá nabíjecí stanice.
- Dostatečná kapacita.
- Možnost přidat větší kapacitu a další funkce.
- Po registraci 5 let záruka.
Celkově se jedná o dobře fungující nabíjecí stanici (záložní zdroj) od známého výrobce s možností rozšíření kapacity a funkcí, kde limitem je pouze obsah vaší peněženky.
Scheppach SG 2500i 5906226901
Přidáno: 1. října 2024
(naposledy upraveno 1. října 2024)
Zakoupeno v ELVIN PRODEJ s.r.o.
- Přenosná,lehčí než podobné centrály
- Jednoduchá obsluha
- Chytá i bez sytiče na jedno zatáhnutí
Od této značky už mám kompresor,za ty peníze dobré.Pro hobby použití několikrát do roka nepotřebuji Hondu za 4x větší cenu
- skladnost
- přenosnost
- hluk
- spotřeba?
- eco režim (snížené otáčky)
- startování
- přepravní madlo
- častá výměna oleje podle návodu
Čerpadlo bylo zatím odzkoušeno na cca 3 hodiny činnosti, z toho dvě hodiny na skoro plný výkon (spotřebič 1400 W a 400 W). Při použití obou spotřebičů to eko režim nezvládal, musel jsme přepnout na normální režim. Po přepnutí bez problému. Když běžel na prázdno došlo ke snížení otáček. Hluk naměřený mobilem do 70 dB. Zahřátou centrálu nastartoval i můj 7 letý syn. Spotřeba po 3 hodinách odhadem 2 l. Podle návodu by se měl olej měnit každé 3 měsíce což je velmi krátký interval. Připomínku mám pouze k madlu - u zařízení s takovou vahou kolem 20 kg i s náplněmi by madlo mělo být tvarované. Při přenosu klouže v rukou.
- Zatím jen přezkoušeno. Připraveno na ostrý provoz až to bude potřeba.
- Špatně startuje a při 10 startu se přetrhlo startovací lanko, je hodně hlučná, není seznam servisních opraven
- Relativně tichá
- Startuje na "drc"
- Zatím mám krátce
- Do budoucna jako náhradní zdroj energie při výpadku (povodně)
- testováno zatížení (flexa, míchačka 230V), obstál, zatížení se projevilo zvýšením otáček, jinak OK
- není tichý, ale taky to není žádný řev, hlučnost je přijatelná, motorová sekačka je horší :-)
- jsem spokojen
- zatím o žádné nevím
- Pohodlná obsluha, dobře startuje.
- Neutáhne rozbrušovačku o příkonu 2200w, což je vzheldem k jejímu udávanému výkonu smutné.
Na použití u domácí vodárny a wapky najednou je dostačující.
Motor naskočil bez problému, v chodu jen zkušebně, věřím, že pokud by došlo k dlouhodobému výpadku elektřiny, utáhne spolehlivě nejdůležitější spotřebiče v domácnosti.
Lepší než jsem čekal, výkon super, tichá
PARKSIDE PISE 3400 A1
Přidáno: 27. září 2024
(naposledy upraveno 17. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Snadná manipulace s výrobkem a jeho obsluha,
- Startování ruční, klíčkem nebo dálkovým ovládáním.
- Kvalita zpracování - výrobce Scheppach GmbH
- Displej se zobrazením otáček motoru, provozních hodin nebo výstupní výkon (proud) v ampérech
- Horší nalévání motorového oleje
- Nutnost pečovat o startovací baterii
Menší,dobře přenosný.
velmi výkoný
- Je lehký. Snadno ovladatelný chytá na drc. Celkem tichi
Odskouseno, zatím bez problemu. V uživatelském návodu není uvedeno doporučená výměna oleje, olej je specifikován jako motorový. Tak jednou ročně?
- Za tu cenu super
- Popisky na výrobku jsou v polštině.
- olejová náplň nebyla součástí zásilky
- Kvalitní výrobek.
- dobrá cena
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »