Nejnovější recenze ze sekce Elektrocentrály
- Doporučuju všema deseti. Ideálně se hodí na nějaké maličkosti co člověk potřebuje zapojit.
- Skvělá elektrocentrála. Velice výkonná, doporučuju všem.
ok
- Dodatečně ohodnotím minulý model Zipper 1200 jako varování před výtvory tohoto výrobce:
- Víčko na benzín nedrží, takže při transportu či za chodu uniká benzín,
- Olej se nalévá jen při otočení centrály dnem nahoru, takže unikne benzín z nádržky.
- Množství oleje v nádržce není možné zjistit, pokud nechci přijít o benzín.
- Na provozní výkon se zahřívá i čtvrt hodiny.
- Výkon je sice 1200 W, ale nerozjede ani čerpadýlko na 370 W.
- Plastové díly krytu jsou nepřesné
Nechal jsem se napálit. Obávám se, že takový výrobce se nepolepší.
Vše v pořádku mohu jen doporučit
Vše zatím funguje jak má,spokojenost.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- nevyžaduje údržbu, servis, provozní hmoty
Splňuje moje představy o záložním zdroji
- Tichá super
- Jsem spokojen
S činností obchodníků jsem velmi spokojen. Dodaná elektrocentrála je po nalnění olejové vany a nádrže paliva plně funkční - start na první sepnutí startéru. Ovšem na hodnocení kvality výrobku s ohledem na jeho chatakter je přiliš brzy.
Jiří Kramář z Raduně
Skvele. Funguje dobre a jednoduchá obsluha
- Malý rozměr, relativně malá hlučnost, slušný výkon, chromový kryt výfuku vypadá dobře.
Při úplném vypnutí elektřiny, prakticky na celý den, nalita plná nádrž, zkontrolován olej a nastartováno. V chodu od 10 hodin až do 19 hodin. Postupně zapojeno, co bylo třeba (čerpadlo, lednice, WiFi, TV a další). Utáhla i rychlovarnou konvici (samostatně zapojenou) a kávovar (samostatně zapojený). Výkon ponechán na centrále dle připojeného spotřebiče. Za nás spokojenost a důvěra, že máme záložní zdroj v případě dlouhodobého výpadku či vypnutí elektřiny.
Spokojenost.
Startuje, dodává proud co víc si přát.
- Malá váha a velikost
- To co uvádí výrobce plně splńuje.
- Dobré starty jak za studena tak i když je motor teplý
- Žadná negativa
Je to spolehlivý generátor
- když ptačka chytaji,pekne mu zpivajij
- popisek je jiny,než udava navod.a reklamace se neuzna.za me podvodnici
koupil jsem toto na zaklade popisu(pro bežne domaci spotřebice).použil jsem ji na mražak.150 w a zacala blbnou,čudi t a chcipa.a reklamace me neuznali.že pry jsem si to rozbil sam,pripojenim nezpravneho spotrebice.pry v navodu je to jasne napsano.ovsem pres internet se navod nepise,ale jen navod.ale na zaklade navodu jsem to koupil.nevedel jsem,že lednice neni bežny domaci spotřebič.jo a pry me ji opravi.asi za 4000 kc.za me jjsou to podvodnici.normalni klamani spotrebitele mikan jindrich
Fieldmann FZI 4010-Bi
Přidáno: 12. května 2022
(naposledy upraveno 12. května 2022)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Váha
- Velikost
- Spotřeba
- Né vždy chytne napoprvé
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Kontaktujte prosím naše reklamační oddělení, kde s Vámi vše vyřeší.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz