Nejnovější recenze ze sekce Elektrocentrály
- Jednoduché ovládání
- Výkon cena
Dobrý výkonný generátor
- Poměr cena výkon je solidní.
- poměr cena výkon
- perfekt
Zatím naprostá spokojenost, spotřeba mi přijde i nižší než u jiných
Odzkoušeno na několika typech nářadí a spotřebičů včetně dobíjení autobaterie - vše v pořádku, automatická regulace plně funkční, bezproblémové startování. Zatím vše v naprostém pořádku - spokojenost, cenově výhodné.
- super výkon
- robustní konstrukce
- nepohodlné dolévání oleje
Mám ji asi týden, ale pracuju s ní každý den a jsem nadmíru spokojen. Jediné mínus je dolévání oleje do malého otvoru za konstrukcí, na které musíte použít šikovný trychtýř nebo ideálně velkou lavážní stříkačku. Ale u centrály jiné značky, co mi odešla to bylo to samé, takže předpokládám, že to je u všech stejné. Jinak za ty peníze můžu určitě doporučit.
Zatím jsem plně spokojen, funguje jak má
Produkt doporučuji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Zakoupeno na Alza 21.08.2022
- vyzkoušeno, pracuje dle očekávámí a popisu výrobce
- Nedodtatečně zabaleno, odesláno poštou v původním kartonovém obalu, které mělo ucho pro přenášení, dno je pouze složené a generátor je uuložen v pěnové výztži.
- Není přepáskováno a ani dno podlepené, při přebírání na poštovní přepážce se dno otevřelo a málem bateriový generátor vyklouzl, naštěstí jsme včas zachytili, na poště muselo být dno zalepeno !! S tímto neprofesionálním přístupem ohledně dostatečného zabalení, aby nedošlo při přepravě k poškození s takto drahou elektronikou a už již letitého prodejce zabývající se prodejem jak již veškeré elektroniky, PC a pod.bych takovéto selhání neočekávala.Naštěstí generátor funguje jak má, ale nikde není 100% záruka, že nemohl z obalu vypadnout i při manipulaci v přepravě!
- Doporučení výrobci a prodejci:
- Řadné balení při expedici, nejlépe páskovata PVC páskou, zabezpečit proti případnému poškození přepravou.
- Solární panel dodávaný je slabší, delší doba nabíjení, záleží na svitu slunce.
EcoFlow River Pro
Registrovaný uživatel
Přidáno: 6. září 2022
(naposledy upraveno 30. července 2024)
- snadno přenosná díky pevnému uchu
- po 2 letech viditelný pokles dobíjecího proudu přes kvalitní solární panel Solarfam, nezjistil jsem důvod - z původních 150W kleslo dobíjení při maximu sluníčka a udržovaném čistém povrchu panelu asi na 50W.
Spolehlivý akumulátor energie pro nejrůznější využití. Aktuálně zjišťuji, co způsobilo tak značné snížení dobíjení powerstanice, zda je chyba v monokrystalickém panelu, kvalitních kabelech na vzdálenost asi 28 metrů nebo zda si maximum solárního nabíjení řídí powerstanice sama jako ochranu článků uvnitř.
- Od prvního spuštění provoz bez závad. Mohu doporučit.
funguje mi na mrzáky i čerpadlo ve vrtu
Ještě jsem centrálu nevyzkoušel.
- slušná cena
- zatím v pohodě
- Snadné uvedení do provozu
- Parametry - výkon, hlučnost - odpovídají uvedeným technickým údajům
- V této výkonové kategorii příjemná cena
- Je to maličkost, ale hodil by se ve výbavě malý zahnutý trychtýř na olej
- Návod neodpovídá skutečné verzi
- Kvůli výměnám oleje by se hodil měřič motohodin
Po krátkodobém provozu mohu konstatovat, že se jedná o velice dobrou elektrocentrálu, která nemá ve své výkonové kategorii a provedení mnoho konkurentů, a to zejména svou cenou. Jedná se o výrobek firmy Genkins pro EU, který se v řadě různých modifikací (předního panelu), barevných kombinací a pod různými jmény objevuje u řady evropských a prodejců. Například pod německou značkou DENQBAR jej můžete mít zhruba o 8k Kč dražší. Jediné, co u této centrály postrádám, je počítadlo motohodin, které jak verze v manuálu, tak výše zmíněný Denqbar mají. A pak maličkost. Na předním panelu je přepínač označený HLAVNÍ VYPÍNAČ, což je nesmysl. Ve skutečnosti (a to je dobře) se jedná o spínač funkce ESC (inteligentní ovládání motoru), která optimalizuje otáčky motoru v závislosti na zatížení elektrocentrály.
- Běží jak má
- Nožičky a kolečka jsou fórové
Reakce obchodu KARAS.cz
děkujeme za zakoupení v našem obchodu.
Těšíme se na další spolupráci.
S přátelským pozdravem
- cnc stroje
- servis
- Mikov a Victorinox nože
- elektrocentrála Fieldmann FZI 4020-Bi byla zatím jen odzkoušena
elektrocentrála Fieldmann FZI 4020-Bi splňuje to, co jsem od tohoto výrobku očekával.
- První i následující starty naprosto bez problému
- Mohlo by být v návodu uvedeno, kolik oleje se do motoru vejde
Levné a spolehlivé řešení pro malé ohrady, ideální pro provoz na baterii. Vřele doporučuji.
- Zatím spokojenost, krátká doba v provozu.
- robustní
- intuitivní ovládání
- výkon
- zatím jsem na nic nepřišel
mám ji 2 dny ale hned na první pohled mě překvapilo robustní zpracování. Hned z fleku sem ji zkoušel tůrovat nejdřív na brusce, pak na třípístovym 400v kompresoru a drží :)) za ty kačky luxus
- super!