Nejnovější recenze ze sekce Elektrocentrály
- Váha
Jednoduchá obsluha
Lehký start na poprvé
Skvělý poměr váha - výkon. Lehce přenosná.
- užitná hodnota
- Na čtyři zatáhnutí běží
- Bez problémů utáhne nejednou, televizi ledničku dvě lampičky ventilátor u kotle a čerpadlo u topení.
- Malá spotřeba
- stručný manuál
- přesnost oleje 0,6L
- váha
- nádrž jen 10L
zatím jako záložní zdroj, jednoduchý provoz, celkem spokojen, akorát si musím s někým poradit proč manuálu jsou uvedený dva typy oleje 10W-30 a 15W-40
při vyjmutí z obalu a první manipulaci upadlo rukovítko, přivařeno pouze jedním bodovým svarem, který neunesl ani tíhu samotného zařízení
Velmi přijatelná cena vzhledem ke kvalitě.
- 12V i 220V
Velice mě naštvalo, že u dodaného produktu nebyl návod k obsluze v českém jazyce, což považuji buď za neschopnost, nebo šlendrián. Je nesmírně důležité aby byl překlad dodán, pro správnou manipulaci a to i s popisem produktu v českém jazyce. Mám technické vzdělání a tak si dokážu poradit, ale mit manuál v mém rodném jazyce, učetřil bych čas a rozčílení!
Funguje skvěle, indikuje i problém s ohradou.
- Velká kapacita, opravdu 1kWh. Na chatě utáhne i nářadí, vrtačku, 600W flexu, 800w minitroubu, velkou televizi, ponorný vařič, přitom může být připojený velký solární panel na střeše. Není problém vždy vzít do auta a doma nabít. Já převážím i v kolečkové tašce tramvají. Kvalitní provedení, pěkný vzhled, český návod.
- Vyšší hmotnost, některé ženy neunesou, i když rukojeť je pohodlná, ale já řeším jezdící taškou nebo autem.
- kvalitní provedení
- Oceňuji umístění digitálního měřícího přístroje oproti jiným modelům. Spolehlivost a životnost ukáže až delší čas.
funkční, jednoduchý
- Vše správně funguje včetně připojení přes mobilní telefon
- Rychlé nabíjení
lehké,spolehlivé
- Jednoduchá instalace
Funkčnost dle očekávání, použil jsem na opatření proti útěkům psa