Nejnovější recenze ze sekce Elektrocentrály
- manipulace
- napětí 230V a 400V
- AVR
jako zdroj elektřiny ok, napětí 3,9 / 11,7 Amperu, dobře manipulovatelný generátor, nenechal nás ve štychu, spolehlivý.
Centrálu jsem již vyzkoušela a jsem velmi spokojena.
- Dělá přesně co od něj chci
Fundovanou recenzi bych napsal za 5 roků, až budu moci říci, zda je dlouhodobě spolehlivý. Zatím běží jak hodinky a dělá to, co jsem od něj chtěl.
Produkt je perfektní, tak snad to bude i nadále:
- jsem spokojená
- je dost hlučná
mame ho za zahradě kdenení proud, ale nedá se používat jako běžný náhradní zdroj. Je příliš hlučný, takže ho máme jen na vrtačku, pilu a občas na filtraci k bazénu. janak šlape jako hodinky.
vše O.K.
- lehká, příznivá cena i výkon
- návod a v něm podstatné chyby
nízká hmotnost, příznivá cena i výkon
- Minimální vibrace
- Relativně tichý chod
- Snadné startování
- Nelze použít pro svářečku
Velmi vhodný zdroj energie pro krátkodobé využití, např. pro ruční nářadí
- NÍZKÁ SPOTŘEBA BENZÍNU.
- PĚKNÁ CENA
- MOŽNO POUŽÍT I NA TV,PC.
DOPORUČUJI.
- - velmi dobrá spotřeba, po cca 4 hod. provozu zbývalo ještě 1/2 nádrže
- - po zahřátí kultivovaný a relativně tichý chod
- - bezproblémový a spolehlivý chod bez jakýchkoli výpadků
- - nic
Za necelých 5 tis. opravdu kvalitní výrobek v "kompaktním" provedení.
Prozatím jsem max. spokojen.
- jj
Proč je uvedeno-1100W a nakoci dává jen stále 650W?
- -dobře startuje
- -dobrá cena
- -napětí kolísá i při běhu naprázdno
- -není značena poloha páčky sytiče(zapnut,vypnut)
Komu stačí stálý výkon do 900W,je to OK.Nezapomínejte,že každý motor má při náběhu větší odběr.Při rozběhu vrtačky 910W jdou otáčky skokem dolů,ale rychle se vrátí zpět.
Je to prostě měký zdroj,ale mě na zahradu pro čepadlo 400W
a el.nářadí 500W bohatě stačí.
WOODSTER GP 30
Ivan
Přidáno: 30. března 2012
(naposledy upraveno 30. března 2012)
Zakoupeno v NEČAS - zahradní technika
- Po nalití oleje a benzínu nastartovala centrála na první "škubnutí" Starty teplého i studeného motoru jsou perfektní.
- reakce centrály na zatížení je rychlá, nedochází k poklesu napětí, otáčky motoru se srovnají za 1 sekundu.
- Po vybalení stačí namontovat kolečka a ručku a dolít olej.
- Kladně hodnotím kolečka (nafukovací!) a držadlo, za které se dá centrála tahat a jednoduše přemístit.
- Hlučnost je přijatelná, očekával jsem ji větší, tlumič výfuku je kvalitní.
- Neuvěřitelně nevhodně umístěn nalévací otvor na olej, otvor je malý a přiložená láhev s olejem má naopak hrdlo obrovské. Není místo na trychtýř, nalití oleje mi trvalo hodinu a 1 dl jsem "vybryndal"
- V balení chyběla 1 matice (čirou náhodou ta, kterou jsem právě doma neměl:-)
- Pro bezpečnou funkci centrály je nutné ji uzemnit - nechápu, proč není přibalený zemnící kolík a zemnící drát - vše jsem musel pracně vymýšlet a shánět. Dále bych výrobci doporučil přibalit i kousek kovové "hadice" na prodloužení výfuku.
Poměr ceny, výkonu a kvality je dobrý, centrála funguje velmi dobře. Spotřeba je překvapivě nízká, hlučnost uspokojivá.
Obsluha je velmi jednoduchá, nejsou na ní žádná zbytečná tlačítka a ovladače, které by ji spíše komplikovaly. Obsluhu zvládne i méně technicky zdatný muž nebo žena.
Kdyby byl lépe umístěn nalévací a kontrolní otvor oleje (nebo přiložený nějaký šikovný dlouhý a tvarovatelný trychtýř) a kdyby bylo přibaleno potřebné příslušenství, hodnotil bych 100 %. Takto pouze 90%.
ještě ho nemám doma
- výkon
- přídavná kolečka pro snadnou manipulaci
používám tuto elektrocentrálu na stavbě, míchačka 700W, rozbruska 2300W, atd, vše funguje v pohodě výkon drží, zatím jsem spokojen. hlučnost je trochu větší než např. benzínová sekačka. Za dobu používání došlo pouze k poškození a uvolnění těsnění u palivového uzávěru pod nádrží, spravilo to nové těsnění.
WOODSTER GP 30
Josef Rotbauer
Přidáno: 11. března 2012
(naposledy upraveno 11. března 2012)
Zakoupeno v DANESI s.r.o.
- EC na kolečkách s AVR za solidní cenu
- nutná kontrola dotažení šroubů
Pro včelaře na stanovišti bez el. přípojky je tato EC výborný pomocník
cena a doporučení
- jednoduchá obsluha - spolehlivost
- dobrý poměr cena - výkon
- dostaečný výkon pro běžné práce při zahájení stavby
- jednoduchá obsluha
- není
Celkově dobrý stroj za dobrou cenu.
Centrálu jsem kupoval pouze jako zálohu k pohonu čerpadel UT pro případ nouze a samozřejmě bych ji nejraději nikdy nepoužil, proto jsem vybral nejlevnější produkt na trhu. Jeho kvalita v tomto ohledu minimálně splňuje nebo možná předčí očekávání - zpracování přístroje vypadá vcelku solidně, chod motoru a zátěžová regulace jsou uspokojivé a podávaný výkon asi odpovídá deklarovanému. Samozřejmě má mouchy - napětí kolísá pod zátěží i naprázdno a díky vibracím centrála na betonu "cestuje". Nějaké chybičky (a nejen pravopisné) se dostaly i do návodu.
Pro pravidelné použití bych volil vyšší kategorii, ale jako nouzový zdroj jistě postačí.